Închirieri ATV


Cauti o escapada de weekend intr-o zona cu peisaje si liniste, sau o aventura excitanta prin paduri, noroaie si dealuri?

Incearca o plimbare cu un ATV! 

Poti alege din cele 3 ATV-uri puse la dispozitie de noi, Can am Bombardier si TGB. Fiecare ATV este full size, 2 persoane pot merge pe un ATV.

Ghidul vă va arata niste trasee superbe si va avea grija sa va distrati la maxim intr-o aventura de neuitat prin frumoasele peisaje din judetul Satu Mare si Maramures.

MODELE ATV


Can-Am Outlander MAX DPS 570 este un ATV Bombardier utilitar – recreational cu sasiu lung si servodirectie pentru aplicatii utilitare sau aventurari in off-road.

TGB Blade 600 LTX LED  este ultimul model care te va purta pe trasee dificile sau la o plimbare relaxanta.

ATV de InchiriatINFORMATII

Conditii de Inchiriere si Preturi

5 Persoane pot merge maxim o data! Avem la dispozitie 3 ATV-uri, cu 2 locuri fiecare. Un loc este ocupat de GHID.
Punem la dispozitie casti pentru toti, de diferite marimi!
Nu aveti nevoie de nimic special. Insa recomandam in cazul in care inchiriati iarna/toamna, la temperaturi sub 15C, sa aveti cat mai multe straturi de haine pe voi si o geaca groasa. La temperaturi su 5 grade, geaca e recomandat sa fie antivant si extrem de groasa. Vara nu recomandam sa veniti doar in maneca scurta si pantaloni scurti, deoarece la viteza e vant si condusul devine neplacut din cauza vantului. Un hanorac este indicat!
Puteti aduce aparate video/foto si sa faceti cate poze sau filmulete doriti, gratuit! Daca vreti puteti cere ghidului sa monteze GoPro-ul pentru a inregistra aventura. (Cost aditional)
Cele 2 ATV-uri CAN AM au in spate portbagaj in care puteti stoca tot ce doriti!
ATV-urile se conduc cu PERMIS VALABIL de categoria B sau B1! Conducatorul trebuie sa aiba minim 16 ani B1 sau 18 B!

0

Locuri disponibile per ATV

0RON

Ora (per ATV)

EMAIL

contact@popard.ro

ADRESA

Viile Satu Mare, Strada Stejarilor 32

TELEFON

0746 113 255